icon home icon facebook icon youtube icon mail
Find more about Weather in Split, RH

CROMETEO detaljna prognoza
GENERALNI SPONZOR
logotip INA
POKROVITELJI
logotip Ozujsko logotip Splitska banka
MEDIJSKI POKROVITELJI


PODUPIRATELJI


EKOLOŠKO DRUŠTVO
EKOLOŠKO DRUŠTVO U BEOGRADU I VUKOVARU


Na poziv Zajednice Hrvata Beograda "TIN UJEVIĆ", a uz pomoć HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE, TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA SPLITA i GRADA SPLITA, Ekološko društvo "PICIGIN BAČVICE" gostovalo je u Beogradu.

ekipa koja je igrala picigin u BeograduPiciginaši Drago Krpetić, Tomo Jukić-Peladić, Mile Senjanović, Dragan Markovina i Duje Mogić ostati će zapamćeni u povijesti splitskog picigina kao prvi splićani koji su zaigrali partiju picigina na kupalištu Ada usred Beograda. Unatoč hladnoj Savi i ne baš osobito dobrom terenu za picigin, prikazali su dašak ugođaja sa Bačvica. Pored picigina, protiv domaćina Hrvatske zajednice "TIN UJEVIĆ" odigrana je i partija baluna na male branke i odbojke na pijesku.
klapa Rebataica Uz znatnu pažnju domaćih medija, TV, radio i tiska održana je i promocija monografije "BAČVICE-raj na zemlji" uz nastup klape "Rebatajica" iz Stobreča te posebnog gosta, glumca Aljoše Vučkovića, popularnog Ferate iz Velog mista. Uz film o Bačvicama i piciginu, promoviran je i dokumentarac novinarke Tonke Alujević o putu male bateline iz Splita do Bresta.

polaganje vijenca u VukovaruS puno emocija piciginaši su posjetili Vukovar te položili vijenac i zapalili svijeću kod spomenika na memorijalnom groblju, u počast i dužnu zahvalnost svim poginulim braniteljima Vukovara.

Fotografije pogledajte u FOTOGALERIJI.
Tekstovi, fotografije, video i audio materijali na stranicama zaštićeni su autorskim pravima.

Ekološko društvo "Picigin Bačvice"
Split, Uvala Bačvice bb.